De ongelooflijke impact van sociale netwerken op Gen Y – de (toekomstige) klant

March 8, 2010 • Business, Social networking • Views: 2192

Eerder beschreef ik al dat het  niet langer een vraag is of je eigenlijk wel gebruik moet maken van sociale netwerken, want anderen gebruiken ze gewoonweg al. Je kunt gewoonweg niet meer achterblijven. Als je geen zin hebt om sociale netwerken actief te gebruiken, dan zul je ze toch minimaal moeten volgen. Wat wordt er over je merknaam gezegd? De volgende YouTube video toont duidelijk wat er aan de hand is. Enkele cijfers zijn inmiddels al weer gedateerd, die zijn nu al weer significant hoger. Voor nu maakt dat echter even niet uit. Geniet vooral ook van de heerlijke beat!

httpv://www.youtube.com/watch?v=sIFYPQjYhv8

Spread the love

Tags: , , , ,

%d bloggers like this:
Close Bitnami banner
Bitnami