Mijn favoriete iPhone Twitter client Tweetie 2 is verdwenen

by | May 18, 2010 | iPhone

Tweetie 2 iPhone Twitter Client is niet meerVoor het geval je mij op Twitter volgt via @peterhorsten en/of @PetersOpinion, dan is het je niet ontgaan dat ik een fervent Tweetie 2 gebruiker ben. Voor mij is dit echt de beste iPhone client. Slechts voor een klein aantal functionaliteiten maak ik een uitstapje naar TweetDeck of Hootsuite voor iPhone. Maar Tweetie 2 is uit de App Store verdwenen.

Is dit vreemd? Nee, totaal niet. In feite was dit enige tijd geleden al aangekondigd. Twitter heeft namelijk Tweetie 2 gekocht. Aanvankelijk leek Twitter vooral een voorstander van het laten ontwikkelen van applicaties door de markt. Recent kwam daarin verandering toen Twitter met zijn eigen Twitter client voor de BlackBerry kwam.

De eigen “Twitter voor iPhone” applicatie wordt door Twitter gratis aangeboden. Tweetie 2 was een betaalde versie, net als die van andere ontwikkelaars. En die ontwikkelaars zijn totaal niet blij met deze ontwikkeling. Er gaan al geluiden op om een alternatief voor Twitter te ontwikkelen.

Persoonlijk ben ik erg benieuwd wat “Twitter voor iPhone” zal bieden. Ik hoop en verwacht er veel van. Minimaal moet deze applicatie, zoals Tweetie 2, in ieder geval meerdere Twitter accounts ondersteunen, want anders heb ik hem niet nodig. Ook ben ik benieuwd 0f Facebook en LinkedIn integratie, zoals TweetDeck (nog geen LinkedIn integratie) en Hootsuite bieden, is opgenomen.

Houd de App Store dus goed in de gaten. Zodra ik in de gelegenheid ben ga ik de nieuwe versie testen.

Wat is jouw favoriete iPhone Twitter Client en waarom?

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Follow Me

Recent Posts

Combating poverty through increasing supply chain transparency

Combating poverty through increasing supply chain transparency

It’s a real pleasure to share with you what has recently become a new chapter in my life. After finishing my previous journey, I decided to take a longer break to think about the next phase of my life. I concluded that I want to make a positive impact in this world....

30.000 km motorcycle journey to save soil

30.000 km motorcycle journey to save soil

Do you realise how valuable the soil around us is or how valuable it could be? This treasure beneath our feet hosts a quarter of the planets biodiversity and provides about 95 per cent of our food (UN News). Unfortunately, the highly fertile and unmissable topsoil has...

The wealthy get wealthier and cause most of the polution

The wealthy get wealthier and cause most of the polution

The wealth of the world’s 10 richest men has doubled since the corona pandemic began, while over 160 million people are projected to have been pushed into poverty. Besides, 252 men have more wealth than all 1 billion women and girls in Africa and Latin America and the...

You may also like

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Share This