Flipboard kan voor mij een reden zijn een iPad te kopen

juli 23, 2010 • Mobiel, Social media • Views: 2358

Vandaag is de iPad in Nederland gelanceerd. Best jammer dat ik daar niet bij kan zijn. Aan de andere kant wil ik hem eerst vasthouden voordat ik hem zal kopen. Maar de deze week geprestenteerde iPad App: Flipboard is zo’n applicatie die me al bijna over zou halen. Geheel “automatisch” wordt er op basis van je sociale media profielen (Twitter en Facebook) een social magazine samengesteld. De presentatie is echt heel gelikt en het leest letterlijk als een magazine, pagina voor pagina. De belangstelling voor deze App sinds de lancering is indrukwekkend.

De onderstaande video laat in het kort zien wat de Flipboard kan.

httpv://www.youtube.com/watch?v=v2vpvEDS00o

Spread the love
%d bloggers liken dit:
Close Bitnami banner
Bitnami