Gratis workshop: Je nieuwe baan via LinkedIn

door | sep 27, 2010 | Social media

Sociale media nemen een steeds belangrijkere plaats in binnen onze maatschappij. Helaas weet nog niet iedereen hiervan optimaal gebruik te maken. Zeker als werkzoekende is het van groot belang dat je minimaal een LinkedIn profiel hebt, je CV online zeg maar even. Maar dat is niet genoeg. Je zult je hierin moeten onderscheiden van de rest. Maar belangrijker is dat je LinkedIn ook kunt benutten bij je zoektocht naar een nieuwe baan. Een goede vriend van mij, Bas Westland, geeft maandelijks een gratis workshop. Volgende maand los ik een oude belofte in. Als co-host ga ik een workshop begeleiden.

Gratis training voor werkloze werkzoekenden

Bas Westland is een ervaren Linkedin Trainer die de afgelopen jaren tientallen Recruiters en Sales mensen heeft getraind in het vinden van kandidaten en klanten via LinkedIn. Hij stelt nu 1 x per maand GRATIS zijn kennis op dit vlak open voor werkloos werkzoekenden om hun kansen op de arbeidsmarkt sterk te vergroten.

Wat leer ik?

Je leert de volgende drie dingen:

  1. Hoe word ik beter vindbaar met mijn profiel op LinkedIn
  2. Hoe vind ik op LinkedIn de manager die mij in dienst gaat nemen
  3. Hoe benader ik hem of haar zodanig dat ik met hem of haar in contact kom

Voor wie?

Deze workshop is uitsluitend bedoeld voor werkloos werkzoekenden of werkenden die al weten dat hun baan komt te vervallen.

Het is van belang dat je al weet wat je zoekt als je volgende baan, want als je niet weet wat je zoekt, kunnen we je niet helpen het te vinden.

Ook is het van belang dat je een werkende LinkedIn account hebt en een laptop.

Wanneer?

De workshop, waar ik als co-host aan meewerk, is op 13 oktober in de ochtend bij Seets2Meet in Amsterdam Sloterdijk.

Voor meer informatie en/of inschrijving kun je terecht op de Rise pagina.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Follow Me

Recent Posts

Goyello naar STAR

Op 2 oktober heeft Goyello een nieuwe belangrijke mijlpaal bereikt. We hebben ons nieuwe kantoor in Gdansk, Polen, geopend. Dankzij de vele ideeën van onze collega's, is het een prachtige plek geworden om te werken en elkaar te ontmoeten. Wil je het met eigen ogen...

Innovatie komt altijd onverwacht

Innovatie komt altijd onverwacht

Verandering is nooit goedkoop of makkelijk, zegt Ronald Binkofski, General Manager, CEE Multicountry CIS. Serviceproviders als Microsoft en Goyello moeten hun partners helpen bij dit proces, zelfs als dat betekent dat je ze ervan moet overtuigen dat het echt de moeite...

Outlook 2016 voor Mac loopt vast en andere issues

Outlook 2016 voor Mac loopt vast en andere issues

Vorige week werd enigszins onverwacht bekendgemaakt dat een preview van Office 2016 voor Mac beschikbaar was. Ik wist wel dat het er aan zat te komen, maar al zo snel .... Nee. En hoewel het dan nog maar een "preview" is, besloot ik toch maar om deze te installeren....

Retailer moet denken aan bricks, clicks, ticks, flicks en smicks

Retailer moet denken aan bricks, clicks, ticks, flicks en smicks

De consument kijkt en koopt steeds vaker online en doet dat ook nog eens onderweg (mobiel) en 24 uur per dag, 7 dagen per week. Om hier goed op in te spelen is één verkoopkanaal niet meer voldoende. Een webwinkel openen lijkt dan een logische stap, maar een webwinkel...

You may also like

Share This