Ook een uur te laat wakker door je iPhone?

door | nov 2, 2010 | Mobiel

Was je gisteren ook een uur te laat wakker? De switch naar wintertijd vind ik altijd even wennen. Maar deze keer verliep het helemaal vreemd. Mijn iPhone ging automatisch naar wintertijd ergens van zaterdag op zondag. Maar het standaard ingestelde alarm werkte niet. Een uur later dan gewenst werd ik maandagochtend gewekt. Mocht je dit ook ervaren hebben, dan was je niet alleen.

Het is gewoon een iOS bug

Op zich heerlijk, lekker uitgeslapen, maar verder ongewenst. En wat blijkt, het is “gewoon” een bug in het huidige iOS 4.1. Naar verwachting komt er later deze maand een update, tot die tijd moet je dus het alarm “verkeerd” instellen. Een andere optie is om het automatisch updaten van de tijd uit te zetten via Instellingen>Algemeen>Datum en tijd, dat werkt ook.

[Update]: Je telefoon uit/aan zetten blijkt ook gewoon te werken.

Picture: stock.xchng

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Follow Me

Recent Posts

Goyello naar STAR

Op 2 oktober heeft Goyello een nieuwe belangrijke mijlpaal bereikt. We hebben ons nieuwe kantoor in Gdansk, Polen, geopend. Dankzij de vele ideeën van onze collega's, is het een prachtige plek geworden om te werken en elkaar te ontmoeten. Wil je het met eigen ogen...

Innovatie komt altijd onverwacht

Innovatie komt altijd onverwacht

Verandering is nooit goedkoop of makkelijk, zegt Ronald Binkofski, General Manager, CEE Multicountry CIS. Serviceproviders als Microsoft en Goyello moeten hun partners helpen bij dit proces, zelfs als dat betekent dat je ze ervan moet overtuigen dat het echt de moeite...

Outlook 2016 voor Mac loopt vast en andere issues

Outlook 2016 voor Mac loopt vast en andere issues

Vorige week werd enigszins onverwacht bekendgemaakt dat een preview van Office 2016 voor Mac beschikbaar was. Ik wist wel dat het er aan zat te komen, maar al zo snel .... Nee. En hoewel het dan nog maar een "preview" is, besloot ik toch maar om deze te installeren....

Retailer moet denken aan bricks, clicks, ticks, flicks en smicks

Retailer moet denken aan bricks, clicks, ticks, flicks en smicks

De consument kijkt en koopt steeds vaker online en doet dat ook nog eens onderweg (mobiel) en 24 uur per dag, 7 dagen per week. Om hier goed op in te spelen is één verkoopkanaal niet meer voldoende. Een webwinkel openen lijkt dan een logische stap, maar een webwinkel...

You may also like

Share This