Kun jij nog zonder je mobiel?

Vandaag de dag zijn we zo gehecht aan onze (smart)phone. Zou jij nog zonder kunnen? Om heel eerlijk te zijn denk ik dat mij dat niet meer zou lukken. Of wellicht na een intensief bezoek aan een afkickcentrum voor mobielverslaafden. Waar en wanneer dan ook willen we met anderen delen waar we zijn en wat we doen. Let maar op de mobiele gesprekken in het openbaar. In vrijwel ieder gesprek komt aan de orde wat de personen doen en waar ze zijn. En toch gebruiken we mobiele toestellen eigenlijk nog maar heel erg kort. Ruim 10 jaar is het gebruik van mobiel nu “normaal”. En wat we “normaal” vinden zal in de komende jaren weer drastisch wijzigen. De ontwikkelingen staan immers niet stil. De volgende YouTube video zet het verleden en het heden in een mooi perspectief.

httpv://www.youtube.com/watch?v=0aUQLIPdtg8

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Site Footer