Outlook 2016 voor Mac loopt vast en andere issues

Vorige week werd enigszins onverwacht bekendgemaakt dat een preview van Office 2016 voor Mac beschikbaar was. Ik wist wel dat het er aan zat te komen, maar al zo snel …. Nee. En hoewel het dan nog maar een “preview” is, besloot ik toch maar om deze te installeren. Ik kon mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen. Wellicht had ik beter moeten weten, of niet?

Om te beginnen was het aanvankelijk erg moeilijk, zo niet onmogelijk, om het installatiebestand te downloaden. Het is namelijk een gratis download die je kunt gebruiken tot de herfst. En de installatie daarna verliep ook behoorlijk moeizaam. Het goede nieuws is dat het uiteindelijk allemaal wel werkt. 

Mijn ervaringen heb ik in het Engels uitgeschreven en die vind je hier.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Site Footer