Twitter for iPhone nu beschikbaar in de App Store

by | May 20, 2010 | iPhone | 0 comments

Zoals ik gisteren al schreef is de nieuwe Twitter voor iPhone, kort na het verdwijnen van Tweetie 2, in de App Store verschenen. Vol verwachting heb ik deze nieuwe Twitter client voor de iPhone geïnstalleerd. Hoewel het een geweldige applicatie is, ben ik toch teleurgesteld.

Twitter for iPhone, de App heet gewoon Twitter in de App Store, is een volledige kopie van Tweetie 2. Ongeveer een maand geleden werd Tweetie 2 door Twitter gekocht. Twitter heeft het versienummer 3 gekregen en dat schept verwachtingen.

Wat mij betreft worden die verwachtingen niet ingevuld.

Op het eerste oog lijkt de performance verbeterd en dat is goed nieuws. Ook is het mogelijk om zonder Twitter account de trending topics te volgen. Verder kun je vanuit de applicatie nu ook je Twitter account aanmaken en je profiel bewerken.

Ik mis echter ook een aantal zaken. Zo had ik gehoopt dat Facebook geïntegreerd zou zijn en liefst ook LinkedIn. Ook ontbreekt nog steeds de mogelijkheid om Tweets in de tijd te plannen. Daarnaast zou ik het op prijs stellen als ik in mijn followers list direct kan zien of ik iemand volg.

Ondanks deze teleurstellingen blijft het een geweldige Twitter client. Naar mijn mening is “Twitter for iPhone” de beste Twitter client voor de iPhone.

Twitter for iPhone is gratis beschikbaar in de App Store. Des te meer een reden om deze geweldige App eens uit te proberen.

Welke iPhone Twitter client gebruik jij? Wat zijn je ervaringen?

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts:

Share This

Share this post with your friends!